top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıSerdar Aygun

Sahtelik Bildirimi – Counterfeit Statement

Değerli Vozol müşterilerimiz,

Vozol markasının küresel pazardaki hızlı gelişimiyle birlikte, son zamanlarda Rusya, Türkiye, Yeni Zelanda ve Filipinler dahil olmak üzere bazı ülkelerde, özellikle Star 6000, Alien 5000, Gear’a odaklanan sahte Vozol taklit ürünlerine ilişkin pazar geri bildirimleri aldık. 10000 ve e-likitler tat, ağız sayısı, kalite kontrol ve kullanım güvenliği açısından son derece riskli olduğundan, lütfen kanal operatörlerinin ve tüketicilerin sahte ürünleri tespit edip aktif olarak reddetmelerine dikkat edin.

Vozol markası, sahte üretim ve sahte satışının kaynağı konusunda Çin’deki pazar geri bildirimleriyle birleşerek belirli sonuçlar elde etmiş, sahte üretim yuvasının bir kısmı kapatılmış, sahte personelin üretimi ve satışı kamu güvenlik organları tarafından tutuklanmıştır. .

Müşteri memnuniyeti ve tüketici güvenliğinden Vozol markası, sahteciliğin kaynağını hedeflemeye devam edecek, aynı zamanda küresel kanalları, pazardaki Vozol taklit ürünlerine karşı tüketicileri, Vozol şirket resmi e-postasına (sales@vozoltech.com) veya Vozol ön hat satışlarına davet edecektir. personel geri bildirimi.

Vozol, sahteciliğe karşı önlemler yoluyla ürünün orijinalliğini doğrulamak için kanal ortakları ve tüketiciler için ürün ambalajında sahteciliğe karşı önlemler uygulamıştır

satın aldıkları ürün hakkında şüpheye düştüklerinde.

Herkesin yardımıyla, sahtecilerin piyasaya satış yapma girişimlerini hızlı ve kapsamlı bir şekilde çözebileceğimizden eminiz.

Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

Shenzhen Öngörü Yenilikler Teknoloji Ltd.Şti.

1 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


Yazı: Blog2_Post
bottom of page