top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıSerdar Aygun

VOZOL 1000 QR KOD İLE NASIL SORGULANIR_?

Farklı serilerin tasarımları ile geleneksel sigara deneyimini geride bırakmayı başarabilen ve oldukça geniş kitleler tarafından tercih edilen VOZOL 1.000 deneyiminin daha kaliteli hale gelmesini sağlıyor. Satın aldığınız elektronik sigaranın orijinal olduğundan emin olmanız ise kesinlikle önemlidir.

Sizler için hazırladığımız , Vozol 6000 ya da 10000 gibi farklı çekim güçlerine sahip olan serilerden bir elektronik sigara satın aldıysanız orijinallik sorgusunu kolaylıkla yapabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken kutusunda bulunan QR kodu telefonunuza okumaktır. Orijinal kutuda bulunan QR kod, sizlere orijinal olduğuna dair belgeye yönlendirecektir. Eğer kutuda herhangi bir QR kod bulunmuyorsa veya kod sizi orijinal olduğuna dair kanıt nitelikteki sayfaya yönlendirmiyorsa; bu durum satın aldığınız elektronik sigaranın Vozol tarafından üretilmediğini ve sahte olduğunu gösterir.

Satın alırken yalnızca orijinal ürünlerden yana tercih yapmalısınız. Muadil olarak yan sanayi şeklinde üretilen elektronik sigaralar oldukça zararlı olabilir. Elektronik sigara kullanımı esnasında herhangi bir problem yaşamamak adına tercih ettiğiniz ürünün orijinal olduğundan, Vozol tarafından üretildiğinden emin olmanız önemlidir.

Satın alacağınız kurum ve kuruluşları dikkat ve özenle seçmelisiniz.

1 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Commentaires


Yazı: Blog2_Post
bottom of page