top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıSerdar Aygun

[Vozol İçgörüleri:] Elektronik Sigara İpuçları

1. Herhangi bir TYPE-C portu elektronik sigarayı şarj edebilir mi? Evet, cep telefonu şarj cihazları, dizüstü bilgisayar şarj cihazları ve diğer TİP-C bağlantı noktaları elektronik sigaraları şarj edebilir. Not: Lütfen şarj sırasında e-sigarayı kullanmayın.

2. Elektronik sigara çubuğunu şarj etmek için asla hızlı şarj cihazı kullanmayın! Hızlı şarj başlığı için Huawei, Samsung, VIVO, OPPO ve diğer cep telefonu şarj başlığı! Sigara çubuğunun standart güvenlik gücü genellikle 5V1A hızlı şarj kafası şarj ışığı aşırı yük korumasıdır, anakartta ağır hasar! Duman çubuğu şarj süresi 30-50 dakikadır, aşırı şarj etmeyin!

3. Sıcak hava veya yüksek sıcaklıklar, duman bombasının yüksek sıcaklıkta yağ sızıntısı veya yağ sızıntısı olgusunun buharlaşmasına neden olacaktır. doğrudan güneş ışığına maruz bırakılmamalı veya sıcak yaz aylarında uzun süre arabada bırakılmamalıdır.

4. Yanıp sönen ışık Yanıp sönen ışık genellikle elektronik sigara cihazının kullanıcıyı uyarmak için kullandığı bir uyarı mekanizmasıdır. cihazda bir sorun var. Kullanım sırasında e-sigara ışığınız yanıp sönmeye devam ediyorsa bunun birkaç olası nedeni vardır: Düşük Pil: E-sigara cihazınızın pil seviyesi belirli bir seviyenin altına düştüğünde ışık yanıp sönmeye başlayabilir. Bu, normal bir kullanım deneyimi sağlamak için zamanında şarj etmenizi hatırlatmak içindir. Vape’nizi tamamen şarj etmeniz önerilir. şarj cihazını şarj edin ve tekrar kullanmayı deneyin. Zayıf pil teması: Bazen pil ile vape cihazındaki temas noktaları arasında bir miktar gevşeme veya oksidasyon olabilir. e-sigara ışığının yanıp sönmesine neden oluyor. Yetersiz elektronik sigara akış hızı: Aslında bazı e-sigara cihazları daha hassas olacak şekilde tasarlanmıştır ve eğer elektronik sigara akış hızı yetersizse, cihaz, ışığın yanıp sönmesi de dahil olmak üzere anormal tepkiler verebilir. Bu nedenle, kullanırken uygun bir vaping akış hızını korumanız önerilir. Düzgün çalışmasını sağlamak için e-sigaranızın. Donanım arızası: Yukarıdaki çözümlerin hiçbiri sorunu çözmediyse büyük olasılıkla donanımda bir donanım arızası vardır. vape cihazının kendisi. Bu durumda en kısa sürede satış sonrası servis ekibimizle iletişime geçmeniz önerilir. Daha fazla yardım ve çözüm için.

5. E-sigaranın ilk kez şarj edilmesi E-sigaranızı ilk kez kullanırken, tamamen boşaldıktan sonra şarj etmenizi öneririz. Şarj işlemi genellikle yaklaşık 1 saat sürer, e-sigaranın modeline ve pil kapasitesine bağlıdır. Elektronik sigara şarj olurken şarj göstergesi yanacak ve şarj tamamlandığında kapatın. Gelecekte kullanmak üzere, pil ömrünü ve performansını uzatmak için pil neredeyse bitmek üzereyken şarj etmenizi öneririz. Ayrıca elektronik sigaranın güvenliğini ve doğru şarjını sağlamak için lütfen orijinal şarj cihazını kullanmaya dikkat edin.

6. Elektronik sigara şarj ekipmanı Elektronik sigara ürünlerimiz iki şarj yöntemini desteklemektedir: type-C ve USB şarj. Her iki şarj yöntemi de elektronik sigarayı şarj edebilir, kendi cihazınıza göre uygun şarj yöntemini seçebilirsiniz. Elektronik sigara ürünlerimizin desteklemediğini belirtmek gerekir. hızlı şarj modu. E-sigaranın hızlı şarj protokolü bulunmadığından hızlı şarj modunun kullanılması C01B türevinin cihaza zarar vermesine neden olabilir. pil. Elektronik sigaranın kullanım ömrünü ve güvenliğini sağlamak için lütfen hızlı şarj modunu kullanarak şarj etmekten kaçının.

1 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


Yazı: Blog2_Post
bottom of page